Friday, November 11, 2011

My little kid

Asalamualaikum,
Semalam betul2 keseorgan kat pejabat.Selepas pukul 5 ptg all staf dah balik and my assistance pun kena balik pukul 3 sbb the other assist. tengah bercuti honey moon.. bila tak ade org lain kat pejabat tu I am the last who leave the school and make sure semua yg ade  di pejabat spt komputer,aircond dll ditutup.Semalam juga YB menteri pelajaran dtg ke Matrik Banting..dan biasalah bila menteri datang,pengarah,pegawai pun turun ke Banting...mereka mesti lalu sekolah kami..dan dengan tak tentu pasal akan ade sedikit kebimbangan mungkin ..manalah tahu ade pengarah nak menyinggah..so sy pun meminta pengawas pergi ke setiap kelas meminta agar kelas2 dlm keadaan bersih dan tersusun..maklumlah dah lepas xm ni pelajar tend to make the kelas tunggang langgang..just fr precaution in case ..Alhamdullilah everything was under control .

Sementara menunggu nak balik tiba2 dengar pintu pejabat dibuka..ah budak kecik ni dah dihantar oleh abahnya kapada sy..apalagi abahnya nak pergi main tenis lah tu...tak apelah at least ade kawan tengah boring2 ni..we spent about 20 mins in my office..and tak sangka my little kid is actually very creative..sebelum ni dah pernah tengok dia melukis and siap dia jadikan macam komik..sambil ralit dia buat kerja dia sy curi2 tangkap gambar apa dia buat:
 my youngest Aqilah Hazwani bt Abdul Halim , 7 years.
                                                 
                                                                                                                                                               
sedang tekun mencipta soalan..
                                                        .

on the way nak siap


soalan  padankan tulisan jawi vs rumi ...dah siap..

sendiri buat soalan ..sendiri jawab..

No comments:

BANK SOALAN

visual dictionary for mathematics

visual dictionary for mathematics
Dictionary ini akan menerangkan secara visual tentang perkataan2 matematik..ini akan membolehkan pelajar atau guru atau sesiapa saja lebih faham tentang perkataan itu..any mathematic term that you want to understand more ..you can gain it from this visual dictionary.....MEMANG BEST....!!!
Dear students ,enjoy the exercises...start your revision now......I will upload more exercises on mathematics and add maths in future.. Strive hard to get A1 ...good luck! Utk enlarge klik petak empatsegi kanan sekali. from:Pn Rahmah

ANSWERING TECHNIC ON ADD MATHS

GUIDLINES ON ADDMATHS...nota ini sgt berguna kepada pelajar..boleh upload atau print terus!

Read this document on Scribd: fORMAT